aktiva pensionärer som njuter av vardagen

kk2v1230zht7r8srwbgVårt viktigaste mål är nöjda kunder

Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med ditt köp. Vi lägger fokus på kvalitet och kvalificerad råd- och vägledning. Är du osäker på om produkten passar dig och din hemmamiljö – kontakta oss och så hjälper vi dig att välja rätt!   

Kontakta vår kundservice

Du kan lätt komma i kontakt med en av våra duktiga kolleger genom att skicka en e-post eller ringa till oss, vi har öppet vardagar 08:00 – 11:00. Telefon: 0916-10500, 073-0944368  E-post kan du skicka dygnet runt: info@plusvardag.se – Vi svarar så snabbt vi kan!

Om Plusvardag

Vi på Plusvardag vill bidra till ökat välbefinnande och skapa en enklare vardag för alla äldre och yngre. Genom utveckling och specialanpassning av produkter för denna grupp är vårt mål att människor ska uppnå en högre aktivitetsnivå både hemma och i arbetslivet och därmed få en bättre livskvalitet.

Plusvardag vill att alla oavsett ålder och fysik ska kunna njuta av en aktiv och trivsam vardag.

Vi genomsöker ständigt marknaden för nya, smarta hjälpmedel som kan underlätta allas vardag vare sig ung eller gammal. Förutom hjälpmedel som rullatorer, rullstolar, kryckor, duschstolar hittar du allt inom inkontinensskydd och hygienprodukter, men även greppvänliga köksredskap, träningsredskap, vårdkläder och mycket annat!

Plusvardag är en del av anrika Udéns Postorder AB, och tidigare hade vi vårt kontor och lager i Bolliden. Nu har vi flyttat till Jörn, denna charmiga, lugna ort som ligger ca 6 mil nordväst om Skellefteå. Jörn har tack vare järnvägen alltid varit en mötesplats mitt i världen, och trots att vi inte är fler än 700 invånare präglas Jörn av stark entreprenörsanda och framtidstro.

Precis som orten Jörn där vi bor, vill även vi ge kvalitet till människors liv.