Inkontinensskydd

Inkontinensskydd

Undvik olyckor med smarta inkontinensskydd

En olycka händer så lätt! Ett roligt skämt, en nysning, fysisk ansträngning eller mitt under nattsömnen – inkontinens kan drabba alla var- och närsomhelst. Även om det är ett mycket vanligt problem är det aldrig kul för den som drabbas och många upplever att det hindrar dem från att leva som de vill. Så behöver det inte vara och som tur är finns det idag många smarta lösningar som ger dig möjlighet till ett fritt och bekymmerslöst liv.

Hos Plusvardag hittar du inkontinensskydd för män och kvinnor som är enkla att använda för vem som helst. Vi har skydd för både urin- och analinkontinens, såväl som produkter som underlättar alla möjliga slags aktiviteter. Välj bland skydd för lätt, medel eller svår inkontinens och botanisera bland vårt stora sortiment hjälpmedel. Allt till mycket bra priser och av hög kvalitet.

Klä dig praktiskt och snyggt
Det vanligaste inkontinensskyddet på marknaden idag är pads av olika storlek och tjocklek som suger upp läckaget utan problem. De är lätta att ha med sig och går snabbt att byta ut vid behov. En annan, fantastisk lösning är så kallade fixeringsbyxor som finns i olika snitt som exempelvis boxers, kalsonger, trosor eller unisexmodeller. Du kan antingen skaffa engångsmodeller eller underbyxor som går att tvätta om och om igen, och som är tillverkade i sköna material som sitter bra mot huden. Passar extra bra om du har på dig kläder som sitter figurnära och tätt. Har du känslig hud rekommenderar vi också våra hudkrämer som ger ett gott skydd och motverkar utslag och sveda.

pads

Hjälpmedel vid inkontinens
Självfallet har vi också många andra hjälpmedel mot inkontinens som förenklar din vardag. Absorberande sittunderlag, lakansskydd och hygienunderlägg är alla till stor hjälp när du ska sova eller sitta länge, och du kan välja bland flera olika storlekar. För dig som ska resa länge eller som lätt drabbas av plötslig kissnödighet har vi smidiga små pottor, urinflaskor och kisspåsar som snabbt kan komma som räddare i nöden. Du behöver aldrig mer oroa dig för att fastna i en bilkö eller att inte hinna till toaletten mitt i natten. Utrustad med våra inkontinensskydd kan du skratta, träna och leva precis som du vill.

Högkvalitativa inkontinensskydd och hjälpmedel för alla
Med hjälp av bra inkontinensskydd kan du träna, jobba och leva utan problem. Skydd för urin- och analinkontinens som pads, fixeringsbyxor och hjälpmedel.

Här kan du läsa mer om urininkontinens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.