Inkontinensskydd för män

inkontinensskydd

Inkontinensskydd för män

Många män upplever urinläckage som både pinsamt och besvärligt. Då är det skönt att veta att det är ett vanligt problem som fler än du tror lever med. Med hjälp av riktigt bra inkontinensskydd för män kan du dessutom leva ett aktivt och rikt liv utan att besväras av ditt urinläckage.

Olika typer av inkontinensskydd för män

 

Inkontinensskydd för män kommer i många olika utföranden. I vårt sortiment kan du välja allt från diskreta pads till bekväma kalsonger, alla perfekt utformade för att skydda dig från att besväras av oönskat urinläckage.

Vilket skydd som passar dig bäst kan dock ta ett tag att komma fram till. Beställ därför gärna hem lite olika varianter och prova dig fram till du hittar det skydd som passar dig och din vardag bäst. En del föredrar hela kalsonger medan andra tycker att det är bekvämast med en enklare pad. Vilket alternativ som passar kan också beror lite på hur stort urinläckage du brukar ha. Vissa varianter klarar större urinläckage medan vissa modeller passar bättre för dig som bara läcker lite.

Perfekt passform
I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av inkontinensskydd för män, alla diskreta och mycket bekväma. För att ett inkontinensskydd ska fungera bra är passformen av högsta vikt. Du ska med andra ord knappt märka att du har ett skydd på dig. Många av våra skydd kan bäras under kalsongerna nästan helt utan att synas eller kännas. De sitter säkert på plats med hjälp av klisterremsor och är utformade speciellt för män för att de ska sitta riktigt bekvämt på din kropp.

Molicare Premium Men Pad 2 droppar

Snällt mot huden
När man bär inkontinensskydd dagligen är det viktigt att de förutom att sitta bekvämt även är skonsamma mot huden. I vårt sortiment av inkontinensskydd för män hittar du därför skydd i mjuka material som låter din hud andas. Prova till exempel ett mjukt skydd i form av en kalsong som både sitter bekvämt på plats och låter din hud andas.

Skyddar mot dålig lukt
Många män som läcker urin oroar sig för att det ska lukta. Då är det bra att veta att de skydd vi har i vårt sortiment är utformade för att effektivt skydda från odörer. Du behöver med andra ord aldrig känna dig orolig för att ditt skydd på något sätt ska lukta illa. Målet med ett bra skydd för urinläckage är helt enkelt att du knappt ska notera att du bär det.
Inkontinesnsskydd för män

Här kan du läsa mer om urininkontinens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.